Naar het formulier >

Update 4 november

De nieuwe coronamaatregelen treffen uiteraard ook Gemini. We zijn blij dat de jeugd mag blijven trainen. Voor de senioren geldt helaas dat het sporten alleen is toegestaan op 1,5m en in groepen van maximaal 2, groepslessen zijn verboden. Dat maakt een teamsport onmogelijk.

Per vandaag (4 november) zijn de volgende regels van kracht:

• de kantine, kleedkamers en douches zijn gesloten (er blijft 1 toilet voor noodgevallen beschikbaar)
  • géén trainen en wedstrijden voor senioren
  • trainingen van de jeugdteams gaan door zoals we gewend zijn (kleed je thuis om, vul je bidon thuis met water, komt niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van je training, ga na de training direct naar huis, ook bij regen is er geen plek om je spullen op te slaan (neem een plastic tas mee) of om te schuilen)
  • Of het zaalseizoen doorgaat is nog niet bekend. Jeugdleden gaan vanaf 9 november trainen in de Mammoet.

0182 761991