Contributie

De contributie betaal je in 10 maandelijkse termijnen (augustus tot en met mei, in juni en juli betaal je niet). Hieronder vind je de maandbedragen:

Categorie Per maand
Senioren 26.50
Senioren midweek 21.70
Junioren (A) 20.40
Aspiranten (B, C) 16.40
Pupillen (D, E, F) 15.30
Niet-spelende leden 11.00
Donateurs 5.25
Wedstrijdshirt 1,50

Rekeningnummer NL18INGB0002155715 t.n.v. A&CKV GEMINI Gouda

Opzeggen lidmaatschap

Opzegging van het lidmaatschap moet vóór 1 mei (per e-mail) binnen zijn bij de ledenadministratie. Contributie is verschuldigd tot 30 juni.

Korfballen is een teamsport, de teams worden voor een heel jaar vastgelegd. Om die reden hopen we dat je het seizoen afmaakt, het team mist anders een speler en die plek is niet zomaar in te vullen!

Door het jaar opzeggen betekent dat je vaak nog een tijdje moet doorbetalen, dit komt omdat wij als vereniging nog contributie voor je verschuldigd zijn aan de bond. Zij zijn helaas niet zo coulant en houden vast aan deze regel, ook als er zwaarwegende redenen zijn om op te zeggen.

De opzegprocedure is als volgt:

Wil je tussentijds opzeggen?

• Opzeggen alleen per mail naar ledenadministratie@gemini-korfbal.nl. Dus doorgeven aan de trainer, mailtje aan het bestuur is NIET voldoende. Alleen de ledenadministratie kan je opzegging verwerken.
  • Opzeggen 1 helft veld/zaal: contributie verschuldigd tot 1 januari
  • Opzeggen 2e helft zaal/veld: contributie verschuldigd tot 1 juli
  • Bij zwaarwegende redenen kan de clubcontributie eerder gestopt worden, we vragen dan wel de bondsgelden nog terug.

0182 761991