Materiaal- en accommodatiecommissie

Gemini beschikt over een mooie accommodatie, waar natuurlijk wel geregeld wat aan moet gebeuren. Zo is er bijvoorbeeld in 1999 een deel aangebouwd voor de opslag van de materialen (korven, palen e.d.) en is een aantal jaren geleden de hele kantine zowel binnen als buiten opnieuw geschilderd. In 2006 is een groot aantal kunststof korven aangeschaft. In 2015 zijn de kleedkamers opgeknapt (schilderwerk, douches opnieuw aangelegd en betegeld).

Daarnaast moet ook het klein onderhoud aan de kantine, kleedkamers en materiaalopslag gebeuren. En ook de omgeving rond het gebouw en het korfbalmateriaal moet worden bijgehouden. Samen met de materiaal- en accommodatie-commissie zorgt een aantal handige heren hiervoor. Onmisbaar in een actieve vereniging.

• Ton Blok