Jeugd Activiteiten Commissie

De Jeugd Activiteiten Commissie (JAC) organiseert een aantal malen per jaar een evenement om je teamgenoten op een andere manier te leren kennen. Teambuilding dus en daarnaast natuurlijk ook gewoon heel gezellig! Bovendien kom je in contact met spelers van andere teams. Naast dingen als zwemmen, schaatsen, bowlen, film- of spelletjesavonden, ploegenavond is er elk jaar het weekend-kamp! Kortom, genoeg te doen en te beleven en voor elk wat wils!

Aankondigingen voor evenementen en activiteiten worden per mail of flyer en via de website aangekondigd. Aanmelding kan normaal gesproken via de mail (jac@gemini-korfbal.nl) of bij één van de JAC leden.

Betaling van deelnamekosten kan op rekening nummer NL18 INGB 0002155715 t.n.v. A&CKV GEMINI Gouda onder vermelding van de JAC activiteit.

• Nanda Kik
  • Joyce Stekelenburg