Vrienden van Gemini

De Vrienden van Gemini ondersteunen de vereniging eens per jaar met wat extra geld. Elk jaar wordt er voor een ander doel geld ingezameld. Op de jaarlijkse familiedag vragen we iedereen of hij/zij vriend van Gemini wil worden door 10, 25 of 50 euro te doneren voor het doel van dat jaar.

Dankzij de vrienden van Gemini staat er bijvoorbeeld een prachtige loungeset in de kantine en op het veld een mooie multikorf voor de jongste Gemini-leden! In 2018/2019 besteden we de bijdrage aan de buitenmuur van de materiaalhokken, die moet worden schoongemaakt. Daarna willen we hem voorzien van een graffiti-kunstwerk.

Heeft u leuke idee├źn voor de Vrienden van Gemini of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de PR Commissie!