Inschrijfformulier
Het formulier is te downloaden op de Formulieren pagina. Na het invullen kun je het inleveren of opsturen naar de ledenadministratie. Contactgegevens staan op de contactpagina.

Shirt
Naast de contributie betaal je een kleine bijdrage voor je wedstrijdshirt, dat je in bruikleen krijgt.

Rokje, broekje, sokken, schoenen
Al je sportbenodigdheden kun je kopen bij de diverse sportketens en bij Korfbaltotaal. Tevens beschikt Gemini over een webshop, waar je leuke Gemini kleding en fanartikelen kunt kopen.

Zaalwacht
Spelende leden en ouders van jeugdleden kunnen aangewezen worden om een keer zaalwacht te zijn. De zaalwacht bedient het scorebord en zorgt voor de orde in de zaal (let bijv. op, dat mensen bij het warmlopen aan de kant genoeg afstand houden tot het speelveld en dat er geen ballen in het veld komen). Als je een keer niet kunt, dan zorg je voor een vervanger of ruil je je zaalwacht met iemand anders.

Rijden / Fluiten
Ouders van jeugdleden moeten af en toe rijden bij een uitwedstrijd. Spelende leden en oudere jeugdleden kunnen aangewezen worden om af en toe een (thuis)wedstrijd te fluiten. Het kan zijn dat je verhinderd bent. In dat geval zorg je zelf voor een vervanger, of je ruilt met iemand anders die op een andere dag of tijd staat ingedeeld. Als je voor het fluiten niets regelt en toch niet komt opdagen dupeer je 2 teams en moet iemand anders in jouw plaats fluiten, daarom wordt er dan een boete van 10 Euro in rekening gebracht.

Afzeggen
Als je een keer verhinderd bent voor een wedstrijd, zeg je zo vroeg mogelijk af bij het wedstrijdsecretariaat (zie contactpagina). Als je een keer niet kunt trainen zeg je af bij je trainer.